طرز تهیه کیک یزدی:

برای طرز تهيه كيک يزدى، ابتدا فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه قرار بدهید. سپس 4 عدد تخم مرغ را با شکر مخلوط کنید و با همزن با دور متوسط بزنید تا تخم مرغ ها حجم پیدا کنند و کرم رنگ شوند، سپس ماست و خامه و روغن و یک قاشق از عفران را به ترتیب اضافه کنید و با دور کند همزن، هم بزنید.

 

مواد خشک یعنی آرد و بکینگ پودر و پودر هل و نمک را مخلوط کنید و با الک 3 بار الک کنید و در چند مرحله به موادتان اضافه کنید و بقیه ی زعفران را اضافه کنید و با دور کم همزن به حدی بزنید تا مواد یکدست شود دقت کنید اگر بیشتر بزنید در کیفیت کیک تاثیر دارد.

 

کپسول های کیک را در قالب های مافین قرار بدهید و از مواد داخل آن ها بریزید به حدی که 2/3 قالب پر شود. سپس یک چاقو را در روغن بزنید و روی مواد کیک علامت + بزنید و آن را داخل فر از قبل گرم شده قرار بدهید.زمانی که کیک تان پخت روی آن هم کمی طلایی می شود اگر نشد شعله ی بالا را روشن کنید اگر طلایی شد لازم نیست روی آن را روشن کنید. 

 

آن را از فر خارج کنید اجازه بدهید کمی خنک شود و با مخلوط کمی عسل و گلاب رقیق شده با قلم مو روی کیک بزنید و با پودر پسته و مغزهای دیگر تزیین کنید.


 آرد375 گرم 
 شکر250 گرم 
تخم مرغ درشت4 عدد
ماست معمولی نسبتا شیرین  250 گرم
 روغن مایع 180 گرم
خامه  2 قاشق سوپخوری
پودر هل سبز  1 قاشق سوپخوری
 بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
 عفران آبکرده غلیظحدود 2 قاشق غذاخوری 
نمکخیلی کم (به اندازه قرار گرفتن بین دو انگشت)


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

sfdfds Blog.ir خريد سيمان با قيمت ارزان marketing سقف کاذب مسیر سبز (راهی به سوی خوشبختی) درامد انلاین با کلیک رایگان Melissa ای فیلم | دانلود فیلم ایرانی جدید پیاده رو